Той Самий Договір

Що потрібно, щоб взяти собаку чи кішку в притулку?

Насамперед вам, звісно, потрібно приїхати до нас у гості на Амосова 9, познайомитися з тваринами та обрати того, що вкраде ваше серце. Ми не передаємо тварин в інші міста і не відправляємо їх зі сторонніми людьми. Адже це питання їхньої безпеки. Тож якщо вам сподобався хтось із наших підопічних, вам потрібно приїхати за ним особисто.

Що ще знадобиться?

Беріть із собою документи, що засвідчують особу, тому що вам потрібно буде підписати з притулком Той Самий Договір. Багато людей хвилюються, коли чують про підписання паперів, але насправді договір створений для вашої і нашої зручності.

Що в ньому? Усе дуже просто.

У разі, якщо ви не хочете або не можете більше піклуватися про вихованця, ви зобов'язуєтеся повернути його нам. Не віддати іншим людям, не продати, не викинути, а повернути в притулок "Хатуль Мадан". Тому що ми несемо відповідальність за наших звірів. Своєю чергою, притулок зобов'язується прийняти кішку або собаку назад. Ми не будемо вас ні про що питати, не будемо засуджувати або звинувачувати. Ми розуміємо, що в житті трапляються різні непередбачувані обставини. Життя дуже складне, особливо під час війни. Тому ми завжди на вашому боці. І на боці звірів. І договір потрібен саме для того, щоб обидві сторони були захищені.

Назад до всіх блогів
Допомогти